Qui sòm?

La nostre empresa

 

Instal.lacions i Serveis Llorens, S.L. es va fundar l'any 1943 pel meu avi, Agustí Llorens i Andreu, en aquells temps va ser la primera empresa d'electricitat que es creava en el municipi de Calafell i durant més de 40 anys la va saber mantenir correctament, una vegada que es va jubilar, va deixar l'empresa en mans dels seus dos fills, Enric i Josep Llorens Mengis, els quals van seguir el treball que els havia ensenyat el seu pare. Ara situats en ple S. XXI, és la meva responsabilitat seguir abanderant de manera magistral aquesta empresa, seguint els passos i intentant millorar el treball realitzat pels meus successors. Jo, Oscar Llorens i Guasch, agafo l'empresa amb la mateixa il·lusió i ganes amb la qual el meu avi la va crear al principi.

Després de més de 60 anys de servei amb els nostres benvolguts clients, pansa a ser dirigida per la 3era. generació dels Llorens. Instal.lacions i Serveis Llorens és una de les empreses amb més solera i més antigues del tota la comarca del Baix Penedés Actualment l'empresa disposa del següent treballador amb carnet d'instal.lador autoritzat de categoria especialiste Oscar llorens Guasch IG-II, IE 1987, IMCA 439, IMCL 224, disposem de tots els carnets d'instal·ladors.

La filosofia de la nostra empresa es creure que l'equip es el mes important pel bon funcionament d'aquesta i creiem que tot te que anar coordinat a traves de sistemes per la millora de l'empresa.

Tenim una il.lusió molt gran de tirar endevant aquest projecte, per aquesta raó fem cursos semestrals als nostres treballadors, amb aixó volem aconseguir que estiguin el mes ben preparat possible per portar a terme tot el que els nostres clients desitgin realitzar, amb molta professionalitat, rapidesa i serietat possible.

 

 

"Si el nostre client queda satisfet hem aconseguit el nostre objectiu".

Industrials

Productes

* Electrodomèstics
* Sanitaris
* Mobles
* Radiadors
* Calderes

* Aires acondicionats
* Escalfadors
* Energia solar
* Domotica
* Griferies

*Mecanismes

Productes

* Electrodomèstics
* Sanitaris
* Griferies
* Mecanismes
* Mobles
* Radioadors

Contacte

C/ Montserrat, 37
43820 Calafell

Tel. 977 69 29 59 / 977 69 59 85
info@instalacionesllorens.com

picture